L’Organisme de Gestió Tributaria posa en marxa el nou servei de cita prèvia

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00

Tots els veïns i veïnes que ho requereixin podran fer ús d’aquest servei a l’oficina de l’ORGT d’Argentona a partir del proper divendres 1 de març.

L’Ajuntament de Dosrius informa que a partir de l’1 de març l’Organisme de Gestió Tributaria (ORGT) de la Diputació de Barcelona posarà en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

Així, a l’oficina de l’ORGT d’Argentona –oficina de referència pels veïns i veïnes de Dosrius- es podrà sol·licitar cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona; entre ells, Dosrius. La sol·licitud prèvia es pot realitzar a través del web orgt.cat/cites o trucant al telèfon 932 029 802.

Així, només s'atendran sense cita prèvia tràmits com el registre ORGT, domiciliacions, documents per pagar, justificants de pagament o embargaments. Mentrestant, molts tràmits ja es poden realitzar a través del web de l'ORGT; entre ells, descàrrega d'impresos, tràmits i pagaments, identificar el conductor d'una multa, pagar amb l'avís de pagament, pagar tributs sense l'avís de pagament, pagar multes sense l'avís de pagament, presentar una instància o domiciliar.

Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les oficines de l’ORGT, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any.

A través del següent enllaç es pot consultar la resolució de la Gerència d’aquest organisme que habilita aquest nou servei al ciutadà. 

 

Darrera actualització: 01.03.2019 | 15:13