L’Escola de Música de Dosrius ofereix una classe de prova per a infants

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 11:00

La sessió de sensibilització musical és gratuïta, va dirigida a nens i nenes d’entre 3 i 5 anys i tindrà lloc el 16 de maig a l’Escola Castell de Dosrius.

L’Escola de Música de Dosrius segueix apostant un curs més, com una de les seves principals línies de treball, per acostar la música als infants des d’una edat primerenca, per promocionar i proporcionar una formació artística de qualitat, i per garantir la qualificació de les futures generacions de professionals de la música.

En aquest sentit, aquest mes de maig l’equipament oferirà, de forma gratuïta, una classe de sensibilització musical dirigida a alumnes que el curs vinent cursaran de P3, P4 i P5 per a començar a introduir els més menuts en els diferents conceptes vinculats a aquesta art i per mostrar a les famílies el model formatiu que es desenvolupa el centre.

La sessió, on també hi són convidats a assistir-hi les mares i pares dels infants, tindrà lloc el dijous 16 de maig, entre les 16.45 h i les 17.45 h, a l’Escola Castell de Dosrius; i durant el taller els infants participants treballaran la cançó, l’oïda, la improvisació i el moviment per a desenvolupar a través de la música la creativitat, la psicomotricitat i la capacitat de concentració i de relació. A més, també es començaran a introduir els diversos instruments que els alumnes podran estudiar a l’escola més endavant. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça escolademusica@dosrius.cat.

Darrera actualització: 10.05.2019 | 09:40