Les Jornades d’Estudis Locals ‘Duos Rios’ celebren aquest febrer la seva segona edició

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 00:00

Dissabte 9 de febrer, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà la presentació de les 15 comunicacions que han pres part del projecte en un acte obert a tota la ciutadania.

La segona convocatòria de les Jornades d’Estudis Locals ‘Duos Rios encara aquest inici de 2019 el seu desenllaç final amb la presentació, el proper dissabte 9 de febrer, de les 15 comunicacions que enguany han format part d’aquest projecte. Els treballs es donaran a conèixer en un acte públic obert a tots els veïns i veïnes que tindrà lloc a partir de les 17 h. a la Sala de Plens del consistori.

Les Jornades d’Estudis Locals ‘Duos Rios’ estan impulsades per l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar el coneixement i la difusió dels diferents aspectes històrics, artístics, patrimonials, paisatgístics, socials i culturals del municipi. Així, les comunicacions que integren la convocatòria d’enguany també es publicaran al número 4 de la revista ‘Duos Rios’ -editada per l’arxiu municipal- que es presentarà en el marc de la festa de Sant Jordi.

En aquesta segona convocatòria el tema d’investigació tenia com a temàtica el municipi de Dosrius (Dosrius, Canyamars i El Far) i les comunicacions han pivotat sobre aspectes com la prehistòria, l’art, la història moderna i contemporània, la meteorologia, la natura, el medi ambient, el patrimoni o la figura d’Esteve Albert i Corp.

Finalment, l’Ajuntament convida els veïns i veïnes a participar de l’acte i agraeix a tots els estudiosos que enguany han pres part de la convocatòria amb la presentació de les comunicacions.

Darrera actualització: 01.02.2019 | 11:01