L’Ajuntament realitza obres de millora al Cementiri de Dosrius i instal·la els primers columbaris

Divendres, 18 de gener de 2019 a les 10:00

Amb aquesta actuació l’equip de govern dóna compliment a un dels compromisos assolits en aquest mandat i aposta per modernitzar i adequar el servei funerari a les necessitats i a la diversitat de la demanda social actual.

L’Ajuntament de Dosrius ha donat per acabats, aquest mes de gener, els treballs de millora duts a terme al Cementiri Municipal. L’actuació, amb un cost de 16.094,73€, ha consistit en la instal·lació d’un nou bloc de nínxols amb 16 unitats d’enterrament i la disposició, per primer cop a l’equipament, d’una zona de columbari amb capacitat per a vuit nínxols.

Així, el consistori ha habilitat de forma pionera al cementiri municipal un mòdul de cineraris per tal de donar servei a totes aquelles famílies que optin per incinerar els seus difunts. Es tracta d'un nou servei que s'ofereix als veïns i veïnes i que té la finalitat de modernitzar l’equipament tot posant a la disposició de la població el columbari com a element per dipositar les cendres dels seus difunts.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, explica que “el Cementiri Municipal requeria urgentment d’una posta a punt de les seves instal·lacions que, no només ens permetés disposar de més espais per al descans dels difunts, sinó que també s’adaptessin a les diverses noves demandes i necessitats creixents de la nostra població”.

Mentrestant, també és previst que properament es dugui a terme l’arranjament de la façana principal de l’edifici per tal de resoldre el deteriorament que presenta actualment aquesta construcció.

Joan Serra, regidor d’Urbanisme, explica que "són uns treballs que feia temps volíem realitzar perquè som conscients que cal millorar el cementiri. Ho hem anat fent amb diverses accions els darrers anys i ara, amb aquestes obres, donem un pas més per gaudir d'un cementiri amb unes instal·lacions molt dignes i plenament adaptat a les necessitats del poble”.

Darrera actualització: 17.01.2019 | 19:42