L’Ajuntament reafirma el seu compromís en la lluita contra la violència vers les dones

Divendres, 5 de juliol de 2019 a les 18:00

L’Ajuntament de Dosrius vol seguir fent pública la seva objecció frontal a qualsevol expressió de violència vers les dones, la seva voluntat de donar visibilitat a aquestes problemàtiques i transformar aquesta realitat, i el seu ple compromís i convenciment en treballar des de les institucions per a prevenir i erradicar qualsevol pràctica i dinàmica de violència que atempti contra els drets i la dignitat de les persones.

Una línia de treball que l’equip de govern té fixada entre les seves prioritats d’acció i que vol refermar oferint el seu suport públic a les concentracions de rebuig convocades per dilluns 8 de juliol, a les 18 h, per moviments feministes arreu del país com a mostra de rebuig a la presumpta violació en grup que va patir una menor a fa dos anys i mig a Manresa.

En aquest sentit, el passat 2 de juliol es va iniciar el judici pels fets que van tenir lloc el 29 d’octubre del 2016 a l’Audiència de Barcelona. En total hi ha sis acusats per abusos i un per no haver evitat els fets, que van passar quan tenien entre 19 i 39 anys d’edat.

Amb aquesta acció, el consistori vol expressar la seva condemna frontal a aquest fets i mostrar la seva plena solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista.

Telèfon de contacte 24 hores

Finalment, es recorda a tots els veïns i veïnes que hi ha habilitat un número de telèfon gratuït que funciona les 24 hores del dia els 365 dies a l’any per poder denunciar episodis de violència masclista. El número és el 900 900 120.

 

Darrera actualització: 05.07.2019 | 21:12