L’Ajuntament preveu la incorporació de dos peons de brigada i dos auxiliars administratius

Dimecres, 31 d'octubre de 2018 a les 00:00

La incorporació, de caràcter temporal, es farà efectiva en el marc del Programa Treball i Formació 2017-2018 impulsat pel Consell Comarcal del Maresme.

L’Ajuntament de Dosrius segueix treballant i fent esforços per tal de contribuir, en la mesura de les seves possibilitats, a facilitar i promocionar l’accés de les persones en situació d’atur al mercat laboral.

En aquesta línia el consistori dosriuenc preveu la incorporació de dos peons de brigada i de dos auxiliars administratius en el marc del Programa Treball i Formació 2017-2018, impulsat pel Consell Comarcal del Maresme i del que Dosrius en forma part amb l’objectiu de fomentar la inserció i reinserció laboral de persones en situació d'atur i amb especials dificultats d'integració en el mercat laboral. Així, les persones seleccionades, a més de la seva jornada laboral rebran formació que, depenent del seu perfil professional, oscil·larà entre les 35 i les 120 hores.

Característiques dels llocs de treball

. Peó de construcció

  • Requisits: experiència en l’ocupació i complir els requisits de la política activa d’inserció PANP.
  • Persones destinatàries: persones no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni prepara; preferiblement, més grans de 45 anys; inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim, sis mesos durant els  últims 18 mesos.
  • Durada del contracte: sis mesos

. Peó de jardineria

  • Requisits: experiència en l’ocupació i complir els requisits de la política activa d’inserció PRGC.
  • Persones destinatàries: persones inscrites al SOC com a demandants d’ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda de Garantia ciutadana (RGC) o amb sol·licituds presentades a partir del 15 de setembre de 2017.
  • Durada del contracte: sis mesos

. Auxiliar administratiu:

  • Requisits: experiència en l’ocupació i complir els requisits de la política activa d’inserció.
  • Persones destinatàries: dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) víctimes de violència de gènere o dones en situació d’atur inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) com a mínim 12 mesos durant els últims 24 mesos i no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni de l’ajut del programa de Requalificació Professional (PREPARA), preferiblement més grans de 55 anys.
  • Durada del contracte: 12 mesos

Els interessats han d’estar inscrits al SOC com a persones interessades a participar en el  Programa Treball i Formació, que és qui farà la selecció del personal. Els contractes de la línia de persones en situació d'atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi estan subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i les línies "Dona" i "PIRMI"  estan cofinançades pel SOC i el Fons Social Europeu.

 

Darrera actualització: 31.10.2018 | 13:57