L’Ajuntament posa en marxa un servei especial de recollida d’avets de Nadal

Dilluns, 7 de gener de 2019 a les 00:00

El consistori habilita fins al 14 de gener tres punts de recollida a Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars.

A partir del 7 de gener comença la campanya de recollida d’avets de Nadal. Fins al dilluns 14 de gener, inclòs, tots aquells veïns i veïnes que ho requereixin podran dipositar els seus ornaments vegetals en qualsevol dels tres punts de recollida instal·lats arreu del municipi per l’Ajuntament de Dosrius.

Els espais habilitats per a la recollida d’arbres són la plaça de l’Ajuntament (Dosrius), l’avinguda del Far (al costat del consultori mèdic) i l’avinguda de Lluís Companys (al costat del taller Uris). Els avets que es dipositin als punts de recollida, a més, han de ser necessàriament naturals; en cap cas de plàstic o d’altres materials no orgànics. Així, els arbres recollits al llarg d’aquesta setmana es traslladaran a una planta de compostatge per al seu tractament.

Amb aquesta iniciativa el consistori pretén evitar abandonaments incívics d’aquests arbres nadalencs que pertorbin l’espai públic i, al mateix temps, aprofitar el recurs natural que aporten en forma d’adob per al manteniment dels espais enjardinats.

La Deixalleria d’Argentona, alternativa als punts de recollida municipals

L’Ajuntament, finalment, recorda als veïns i veïnes que també tenen a la seva disposició, si així ho estimen oportú, la Deixalleria d’Argentona com a punt de recollida d’avets de Nadal al llarg d’aquests dies.

Darrera actualització: 07.01.2019 | 09:05