L’Ajuntament obre una nova línia de subvencions per a pal·liar els efectes de la Covid-19 entre les famílies amb infants i joves

Dilluns, 12 d'octubre de 2020 a les 00:00

Els ajuts es poden sol·licitar a la Regidoria de Serveis Socials o enviant un correu electrònic a l’adreça serveissocials@dosrius.cat.

La Regidoria de Serveis Socials, conjuntament amb les àrees d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Dosrius, obre aquesta tardor una nova línia d’ajuts extraordinaris per a fer front als efectes socials i econòmics provocats per la pandèmia de la Covid-19 entre els veïns i veïnes del municipi. La subvenció va destinada a les famílies amb infants i joves al seu càrrec amb l’objectiu de sufragar el pagament d’activitats esportives, educatives i d’atenció psicològica.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, explica que "amb aquesta nova línia d'actuació l'Ajuntament continua desplegant mesures urgents per lluitar contra els efectes que la pandèmia de la Covid-19 pugui tenir sobre diversos àmbits que afecten l’economia dels veïns i veïnes del municipi".

Aquest suport econòmic s'adreça principalment a persones que hagin perdut la feina. També s’hi poden acollir les persones que s’han vist afectades per un ERTO (Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació) durant aquest any.

Quines línies d’ajut s’ofereixen?

  • Activitats esportives i  físiques: fins a 1.500 euros
  • Reforç educatiu: fins a 1.500 euros
  • Suport psicològic o psicopedagògic: fins a 1.500 euros.

Quins requisits cal complir?

Les persones sol·licitants dels ajuts han de complir els següents requisits:

  • Ser major de 18 anys o estar emancipat/da legalment.
  • Viure i estar empadronat/da al municipi de Dosrius.
  • Estar afectades per  situació   del coronavirus.

Com es fa el tràmit?

Els ajuts es poden tramitar, fins a finalització del pressupost assignat per aquesta subvenció, a la Regidoria de Serveis Socials o enviant un correu electrònic a l’adreça serveissocials@dosrius.cat. Per rebre suport a l'hora de resoldre dubtes, les persones interessades poden trucar al telèfon 93 791 80 14 (Ext.4), o bé enviar un correu a serveisocials@dosrius.cat.

 

Darrera actualització: 12.11.2020 | 12:36