L’Ajuntament iniciarà aquesta primavera l’asfaltat de prop d’una quinzena de vials de Can Massuet del Far

Dimarts, 20 de març de 2018 a les 09:00

Amb aquesta actuació, el consistori resoldrà les deficiències en el ferm de la via que presenten alguns carrers d’aquesta urbanització.

La Junta de Govern Local ha adjudicat aquest mes de març l’execució del ‘Projecte bàsic i d’execució d’arranjament del paviment de varis carrers amb aglomerat en calent i execució de pous de registre a la instal·lació de sanejament municipal de la urbanització Can Massuet El Far’ a l’empresa Construccions Deumal, S.A., per un import total de 370.384,99€.

Un cop licitat el contracte d’obres, l’objectiu de l’equip de govern és iniciar al llarg de les properes setmanes els treballs d’aquest pla –aprovat inicialment el passat mes d’octubre- que té com a doble objectiu realitzar els arranjaments necessaris per garantir el bon estat de conservació del ferm i obtenir uns nivells de seguretat adequats per al trànsit previst i una correcta funcionalitat en aquesta urbanització del municipi.

Els vials que se’n veuran beneficiats són els carrers Lleida, Tarragona, Girona, Masnou, Arenys, Sant Llorenç de Munt, Tibidabo, Mataró, Montserrat, Burriac, l’avinguda Can Massuet i la Ronda del Mar.

En paral·lel, el projecte també inclou l’execució de pous de registre en diferents trams de la instal·lació de sanejament per tal millorar el manteniment de la instal·lació existent. Finalment, i de forma complementària a la resta de tasques, l’empresa adjudicatària dels treballs també introduirà una ampliació de 3.505 m2 de superfície a asfaltar de diferents carrers de la urbanització de Can Massuet del Far sense cap cost addicional per a l’Ajuntament, fet que permetrà arranjar alguns trams del carrer Argentona i l’avinguda de Dosrius.

Darrera actualització: 20.03.2018 | 17:54