L’Ajuntament incorpora quatre persones a través del Pla de Treball i Formació 2019-2020 del SOC que gestiona el Consell Comarcal del Maresme

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 11:00

La incorporació, de caràcter temporal, s’ha fet efectiva a 31 de gener i consta de dos auxiliars administratives a oficines de la línia Dona 12 i de dos peons a la brigada municipal.

Dotar els veïns i veïnes d’eines i recursos per a la recerca activa de feina és un dels eixos de treball prioritaris de l’equip de govern. Aquesta línia d’acció, s’ha traduït aquest mes de gener en la contractació de quatre persones en situació d’atur en el marc del Programa Treball i Formació 2019-2020 impulsat pel Consell Comarcal del Maresme; i del que l’Ajuntament de Dosrius en forma part amb l’objectiu de fomentar la inserció i reinserció laboral de persones aturades i amb especials dificultats d'integració en el mercat laboral.

Així, el consistori ha contractat recentment a dos auxiliars administratives, per un període d’un any; i a dos peons de brigada, amb un contracte temporal de sis mesos, per a realitzar tasques a l’Ajuntament de Dosrius. Les persones seleccionades, a més de la seva jornada laboral també rebran formació que, depenent del seu perfil professional, oscil·larà entre les 35 i les 120 hores.

Judith Coll, regidora de Serveis Generals i Hisenda, afirma que “aquest programa permet donar la oportunitat a persones en atur de llarga durada del nostre municipi a reincorpora- se al món laboral, ja que són persones vàlides que donaran un important suport a l’Ajuntament”.

Pel que fa al conjunt de la comarca, un total de 62 maresmencs i maresmenques que es trobaven en situació d'atur han estat contractats en el marc d’aquest programa del Consell Comarcal. Vuit han començat a treballar en diferents serveis del Consell i la resta ho han fet en 20 ajuntaments del Maresme; entre ells, el de Dosrius.

Darrera actualització: 31.01.2019 | 11:05