L’Ajuntament incorpora nova il·luminació a la ronda de Dosrius i a la pujada del Castell

Dijous, 20 de desembre de 2018 a les 13:00

El consistori ha habilitat nous punts de llum LED en aquesta zona del municipi per millorar la visibilitat i la seguretat de vianants i vehicles.

Aquest mes de desembre han finalitzat les tasques d’arranjament a la ronda de Dosrius i a la pujada del Castell que han permès instal·lar en aquests espais nova il·luminació LED més eficient i menys contaminant. L’actuació, amb un import total d’11.997,15€ (IVA inclòs) ha anat a càrrec de l’empresa Electricitat Boquet, S.L.

Els treballs tenien com a objectiu garantir als veïns i veïnes un estat òptim i segur de la via pública i assegurar l’accessibilitat i sostenibilitat en aquesta via del municipi. Joan Serra, regidor d’Urbanisme, destaca “la importància d’aquestes obres de manteniment, sempre pensades no només per a la seguretat i el benestar de la ciutadania, que és una prioritat en el nostre govern, sinó també en l’eficiència energètica i la preocupació pel medi ambient”.

Així, l’obra ha consistit en la instal·lació de punts de llum LED de 70W de potència total que han permès completar la il·luminació de la ronda de Dosrius fins a la rotonda de bifurcació.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 11:20