L’Ajuntament dona continuïtat al projecte de millora del Cementiri Municipal amb noves actuacions

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 00:00

El consistori ha dut a terme l’arranjament de la façana i de la porta d’accés a la instal·lació.

Al llarg dels darrers dies l’Ajuntament de Dosrius ha executat al Cementiri Municipal noves obres de millora amb l’objectiu de garantir la seguretat i l’accés de tots els veïns i veïnes a aquest equipament municipal.

Els treballs, amb un cost de 5.000€, han consistit en l’arranjament de la façana principal de l’edifici per tal de resoldre el deteriorament que presentava aquesta construcció i en el reforç de la porta principal d’accés al Cementiri. Així, aquesta actuació se suma a la realitzada durant el mes de gener, i que va permetre instal·lar un nou bloc de nínxols amb 16 unitats d’enterrament i disposar, per primer cop a l’equipament, d’una zona de columbari amb capacitat per a vuit nínxols.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, avança que “malgrat els avenços que hem assolit, el nostre objectiu és no aturar-nos aquí. Sinó que quan el pressupost ens ho permeti, volem seguir embellint i dignificant el Cementiri Municipal amb nous treballs de millora”.

Finalment, els treballs executats també han anat acompanyats de l’habilitació d’una nova placa identificativa de l’equipament. Una actuació que també s’ha dut a terme en diversos espais municipals. 

Darrera actualització: 01.03.2019 | 14:40