L’Ajuntament anul·la la celebració de la Festa Major de Dosrius

Divendres, 21 d'agost de 2020 a les 00:00

La mesura té com a objectiu garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes davant la complicada situació epidemiològica que viu el conjunt del territori.

L’Ajuntament de Dosrius i la Comissió de Festes han acordat conjuntament, després de la reunió de treball celebrada aquest dijous 20 d’agost, anul·lar la celebració de la Festa Major de Dosrius d’aquest 2020 -prevista del 27 al 30 d’agost- com a mesura preventiva davant la crisi sanitària de la Covid-19.

La situació d’incertesa actual provocada per la pandèmia i les mesures de prevenció i de seguretat dictades pel Departament de Salut -que desaconsellen les aglomeracions de gent-, han empès al consistori i a la Comissió de Festes a prendre de forma unànime aquesta decisió excepcional.

Cal recordar que, prèviament i pels mateixos motius, també va quedar anul·lada la Festa Major de Canyamars . Mentrestant, en el cas de la Festa Major de Can Massuet del Far (prevista del 25 al 27 de setembre), la seva celebració també quedarà condicionada a l’evolució epidemiològica i a les restriccions establertes per la Generalitat de Catalunya.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, explica que “novament, volem demanar disculpes a tots els veïns i veïnes i a les entitats implicades per les molèsties que aquesta anul·lació pugui generar, i volem agrair per endavant la seva comprensió i suport”; i assegura que “tot i ser una mesura que mai hauríem desitjat aplicar, ara més que mai ha de prevaldre la salut i no posar en risc cap dels avenços que hem assolit gràcies a la implicació i als sacrificis de tota la nostra població”.

Els actes prevists per a la Festa Major de Dosrius d’aquest 2020 queden ajornats fins a nova data amb l’objectiu de poder-los celebrar més endavant un cop la pandèmia ho permeti.

Darrera actualització: 21.08.2020 | 13:15