L’Ajuntament adjudica el projecte d’arranjament de carrers de Can Massuet del Far

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 00:00

L’obra implicarà els carrers Mataró, Vallès i Montnegre i l’avinguda del Corredor, així com l’execució d’una plataforma de ressalt al carrer 1 d’Octubre.

Durant la primera setmana del mes de març és previst que es doni el tret de sortida als primers treballs del projecte d’arranjament de carrers de Can Massuet del Far. L’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, i Jaume Deumal, representant de Construccions Deumal, S.A., han signat avui dimarts 5 de febrer el contracte públic d’obres per l’execució d’aquest pla.

L’obra, amb un cost de 116.850€ (IVA exclòs), tindrà una durada aproximada de sis setmanes i implicarà els carrers Mataró, Vallès i Montnegre i l’avinguda del Corredor. Així, l’actuació consistirà en realitzar els arranjaments necessaris per garantir el bon estat de la conservació del ferm d’aquests vials i obtenir uns nivells de seguretat adequats pel trànsit previst, així com una correcta funcionalitat.

Nova actuació en el marc del Pla de Mobilitat Urbana de Dosrius

Finalment, el projecte també inclou l’execució d’una plataforma de ressalt al carrer 1 d’Octubre amb l’objectiu de pacificar l’entorn immediat de l’Escola Castell de Dosrius; actuació inclosa en el Pla de Mobilitat Urbana (PMU) de Dosrius aprovat per l’Ajuntament el novembre de 2017.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 13:39