La Volta Ciclista a Catalunya rodarà per Dosrius aquest 2019

Dimarts, 26 de març de 2019 a les 08:00

El municipi acollirà el 26 de març un tram de la segona etapa d’aquesta icònica competició on hi prendran part algunes de les primeres figures del ciclisme mundial.

Dosrius és un dels punts de la comarca del Maresme per on transcorrerà la segona etapa de la 99a Volta Ciclista a Catalunya, el proper dimarts 26 de març. Una ocasió única per veure en acció alguns dels millors esportistes del món d’aquesta disciplina.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, convida els veïns i veïnes a gaudir de la cita i afirma que “el pas de la ‘Volta’ per Dosrius és una plataforma immillorable per donar a conèixer arreu l’entorn i el patrimoni natural únic que atresora el nostre municipi i per posar de manifest la capacitat que tenim per acollir esdeveniments esportius de primer nivell”.

La ‘Volta’ és una cursa inclosa en la màxima categoria ciclista mundial, la World Tour, pel que comporta un moviment aproximat d’uns 175 corredors, 70 cotxes i 20 motos, acompanyats per un dispositiu de 50 motos i tres cotxes dels Mossos d’Esquadra. Així, per garantir la seguretat de la cursa l’Ajuntament de Dosrius i la Policia Local col·laboraran en el pas de la mateixa.

La Volta Ciclista a Catalunya farà el seu primer contacte amb Dosrius cap als volts de les 12:56 h., aproximadament, quan els ciclistes entomaran la rotonda en direcció al municipi per la B-510. En aquest interval horari previst, la circulació de vehicles quedarà restringida en els punts inclosos en el recorregut. El talls de trànsit poden arribar a allargar-se entre 15 i 35 minuts.

Tota la informació i el recorregut de la competició es pot consultar a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 26.03.2019 | 09:52