La Trobada de Puntaires commemora la seva 25a edició

Divendres, 30 d'agost de 2019 a les 11:00

Diumenge 15 de setembre la plaça del Comú acollirà exhibicions, espais d’intercanvi i de compra de material i algunes sorpreses amb aquest art centenari com a gran protagonista.

L’Associació de Puntaires de Dosrius, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la Colla Gegantera de Dosrius, organitza aquest 2019 una nova edició -la 25a- de la Trobada de Puntaires; amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta manualitat tant als veïns del municipi com a les noves generacions.

La trobada es durà a terme el diumenge 15 de setembre, de 10 h a 13 h, a la plaça del Comú; i en cas de pluja l'esdeveniment es traslladarà al Poliesportiu de Dosrius.

Aquells qui hi assisteixin hi podran trobar associacions vingudes de diversos indrets de Catalunya; però, principalment de pobles i ciutats dels voltants del municipi. Així, durant el matí es durà a terme una exhibició d’aquest art centenari i de les diverses tècniques i modalitats que n’existeixen per part de tots els participants. A més, també s'oferirà un espai per a l'intercanvi d'impressions i experiències o per a adquirir material (boixets, patrons...) a les diverses botigues especialitzades que hi haurà habilitades.

Darrera actualització: 02.09.2019 | 12:56