La masia de Can Gavarra, escenari de la sèrie televisiva ‘El dia de mañana’

Dimecres, 21 de març de 2018 a les 00:00

Dosrius ha estat una de les localitzacions escollides per al rodatge d’aquesta ficció, que consta d’un total de sis capítols i es podrà veure a través de la plataforma Movistar+.

L’entorn natural, arquitectònic i patrimonial únic de Dosrius ha esdevingut al llarg dels darrers anys font d’inspiració per a diferents produccions audiovisuals d’àmbit català i estatal que han convertit el municipi en escenari de pel·lícules, sèries i videoclips musicals de gran ressò mediàtic.

El cas més recent és el de la sèrie de ficció ‘El dia de mañana’, dirigida per Mariano Barroso i protagonitzada per Oriol Pla, Aura Garrido, Jesús Carroza i Karra Elejalde; que ha escollit entre les seves localitzacions per al rodatge diferents poblacions i espais maresmencs, entre ells la masia de Can Gavarra. La producció s’estrenarà a Movistar+, consta d’un total de sis capítols, narra un drama generacional amb elements de thriller policíac i es basa en la novel·la homònima d’Ignacio Martínez de Pisón.

Dosrius ja estat escollida anteriorment com a escenari de diferents produccions de renom, com l’exitosa sèrie de Televisió de Catalunya ‘Nit i Dia’ (2016), la pel·lícula ‘Herois’ (2010), o els videoclips ‘Bicicletes’ i ‘Pa amb Oli i Sal’ del grup català Blaumut (2012).

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, afirma que “des de l’Ajuntament som plenament conscients del potencial humà i dels atractius de primer nivell de la nostra vila i del nostre territori. Actius, la majoria d’ells, de referència i que converteixen casa nostra en un escenari idoni per a grans produccions i en un destí privilegiat per a totes aquelles persones que volen gaudir d’un paisatge i d’un patrimoni de primer ordre”.

Darrera actualització: 21.03.2018 | 10:11