La Festa Major de Canyamars modifica el seu programa d’activitats

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament i la Comissió de Festes garantiran les mesures de seguretat per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

L’Ajuntament de Dosrius i la Comissió de Festes han acordat modificar el programa d’activitats inicial de la Festa Major de Canyamars 2020, prevista del 30 de juliol al 2 d’agost, amb l’objectiu d’adaptar la festivitat a l’evolució actual de la pandèmia i a les mesures de seguretat i a les restriccions establertes pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, els actes que hi havia definits en el programa d’activitats de les Festes Majors d’aquest 2020 queden anul·lats i se substitueixen per un nou catàleg d’activitats, que podeu consultar íntegrament en aquest enllaç.

El consistori demana disculpes per les molèsties que aquesta mesura pugui comportar, agraeix als veïns i veïnes i entitats implicades la seva comprensió i col·laboració, i recorda que la Comissió de Festes enguany no farà servei de bar ni sopars. A més, l’organització es compromet a garantir el compliment de totes les mesures per a poder gaudir d’una Festa Major amb seguretat. Per això, serà obligatori l’ús de la mascareta, s’habilitarà gel hidroalcohòlic, es controlarà l’aforament i es mantindran les distàncies i les normes que indiquin les autoritats sanitàries diàriament.

Darrera actualització: 24.07.2020 | 19:28