L’1 de febrer es faran efectius nous canvis de direcció en diferents vials de Dosrius i Canyamars

Divendres, 25 de gener de 2019 a les 00:00

La mesura té com a objectiu facilitar la mobilitat i garantir la seguretat de vianants i vehicles pels nuclis urbans.

L’Ajuntament segueix treballant per garantir la mobilitat segura i eficient pels nuclis del municipi. Així, a partir de l’1 de febrer entraran en vigor nous canvis de direcció en la circulació amb vehicle en diferents carrers i vials de Dosrius i Canyamars.

En el cas de Dosrius, les modificacions implicaran el carrer Can Vallmajor, que passarà a ser de sentit únic des de la ronda Francesc Macià; i el carrer de Sant Iscle i Santa Victòria, que també es convertirà en vial de direcció única en sentit de sortida a la ronda Francesc Macià. Mentrestant, a Canyamars el canvi que es durà a terme afectarà al carrer Sant Esteve, que esdevindrà de sentit únic en direcció a l’església.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, afirma que “poc a poc anem redefinint el nostre sistema de mobilitat convençuts que les actuacions que duem a terme suposaran un important salt qualitatiu per a tots els nostres veïns i veïnes, tant en matèria de seguretat com de mobilitat”. En aquest sentit, Bosch agraeix per endavant la col·laboració ciutadana, “clau per fer possible entre tots un model de circulació més sostenible i eficient”.

Noves actuacions de millora a l’espai públic

Mentrestant, al llarg de les darreres setmanes el consistori també està executant diversos treballs d’arranjament en prop d’una trentena de carrers i passatges de Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars. Les actuacions consisteixen en el pintat i repintat d’àrees de contenidors, passos de vianants, stops, línies grogues de prohibició d’aparcament i línies blaves d’estacionaments limitats, limitacions de velocitat, zones de càrrega i descàrrega i àrees d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda.

 

 

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 10:19