Joan Manel Riera i Vidal recull en un llibre la història i els atractius de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 00:00

La Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà dissabte 13 d’abril la presentació de l’obra “Som rius”, en un acte obert a tota la ciutadania.

Aquest mes d’abril, i a les portes de la diada de Sant Jordi, veurà la llum un nou treball literari que té com a protagonistes centrals Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far. Es tracta del llibre “Som rius”, escrit per Joan Manel Riera i Vidal.

Sota aquest original títol, que juga i associa l’origen del nom de “Dosrius” amb conceptes com la felicitat (“somrius”), Joan Manel Riera i Vidal convida al lector a fer un viatge singular a través de la història d’aquests tres nuclis i un fascinant recorregut pels encants naturals, patrimonials i culturals que atresora la vila.

L’obra es presentarà públicament aquest dissabte 13 d’abril a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius, en un acte obert a tota la ciutadania. La trobada tindrà lloc a les 18 h., anirà a càrrec de l’autor del projecte, i s'emmarca dins de les activitats del cicle "A Dosrius la cultura es viu"

Darrera actualització: 08.04.2019 | 14:27