Gaudeix del Delta de l’Ebre amb Els Localets

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 00:00

La sortida tindrà lloc el dijous 24 d’octubre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 21 d’octubre, a l’Ajuntament o trucant al telèfon 93 791 80 14.

L’àrea de Gent Gran de la Regidoria de Serveis Socials organitza el mes d’octubre una nova activitat lúdica en el marc del programa “Els Localets”. Es tracta d’una sortida al Delta de l’Ebre per conèixer de primera mà l’hàbitat aquàtic més important del Mediterrani.

L’excursió tindrà lloc el dijous 24 d’octubre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 21 d’octubre, a l’Ajuntament o trucant al telèfon 93 791 80 14. En aquest sentit, les places són limitades.

L’horari de sortida serà a les 07 h des de Canyamars; a les 07.15 h, des de Can Massuet del Far; i a les 07.30 h, des de Dosrius. El preu de la sortida és de 42€, en cas de voler realitzar una visita en vaixell; i de 38€ per persona per a aquells usuaris que prescindeixin del recorregut en vaixell. El preu no inclou l’esmorzar.

L’excursió constarà de tres parts: una primera parada en ruta direcció a Tarragona per a esmorzar; posteriorment, ja arribats a destí,  recorregut de 45 minuts de durada aproximadament en vaixell; i per finalitzar, dinar al restaurant Casa Nuri de Sant Carles de la Ràpita abans d’emprendre la tornada a casa. El menú inclou entremès amb amanida, mariscadeta de cloïsses, llagostins, musclos, escamarlà i calamars a la romana, paella “Casa Nuri”, postres, pa, vi i aigua i copa de cava, cafè i gotes.

Darrera actualització: 04.10.2019 | 11:15