El projecte ‘Transicions a la primera infància’ ofereix un segon taller

Divendres, 8 de febrer de 2019 a les 12:00

La sessió tindrà lloc dimecres 6 de març a l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell i va dirigida a famílies amb infants entres el 0 i els 3 anys.

Després de l’èxit de participació assolit el passat 16 de gener en la primera convocatòria, que va tenir una molt bona rebuda i valoració entre tots els assistents, l’Ajuntament de Dosrius, la Diputació de Barcelona i Serveis Educatius Cavall de Cartró organitzen al municipi un segon taller vivencial del projecte ‘Transicions a la primera infància’.

La formació se celebrarà a l’Escola Bressol Municipal (EBM) La Caseta del Bosc de Can Martorell el proper dimecres 6 de març, entre les 15 h. i les 17 h., i va dirigida a totes les famílies de la vila amb infants amb edats compreses entre els 0 i els 3 anys. La jornada rep per títol ‘Les edats sensibles de la infància. Com gestionar el canvi d’etapes vitals’ i anirà a càrrec de la terapeuta gestalt, coach i mediadora familiar Bea Casanovas.

La sessió té com a objectiu facilitar als participants eines per reconèixer el model de família, adquirir recursos per superar moments de dificultat a la família, crear un vincle entre els participants i la terapeuta per generar confiança per treballar sobre temes familiars i personals, i treballar i desenvolupar el model de família i la comunicació assertiva i empàtica per generar nous recursos en la relació entre pares i mares amb els seus fills i filles.

Darrera actualització: 06.02.2019 | 15:33