El Ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat una moció en favor de la protecció del servei de pediatria al municipi

Dimecres, 23 de desembre de 2020 a les 00:00

Tots els grups municipals amb representació al consistori sumen esforços i fan front comú per a sol·licitar que la Generalitat es faci enrere en la voluntat d’eliminar les visites de pediatria al municipi.

El Ple de l’Ajuntament de Dosrius, reunit en sessió ordinària el dimarts 22 de desembre, va aprovar per unanimitat, amb el suport de tots els grups municipals amb representació al consistori, una moció en favor de la protecció del servei de pediatria al municipi.

El text signat pels grups PSC, ERC, JxCat, Som del Poble i LaPac-Cup reclama a la conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya que aporti els recursos, tant materials com humans, pel reforçament de l’atenció primària al municipi, base per la lluita contra la propagació de la pandèmia; al mateix temps que insta al Departament de Salut i al Consorci Sanitari del Maresme a continuar prestant el servei de pediatria al municipi de Dosrius i als 941 nens i nenes que viuen en ell.

Mentrestant, la moció també reclama el retorn immediat a la normalitat dels serveis d’atenció mèdica primària, amb la reobertura dels consultoris locals a Can Massuet del Far i a Canyamars per atendre els seus veïns i veïnes; i que se celebri una reunió urgent per tal d’aclarir els fets i poder informar amb claredat i transparència a la ciutadania.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Dosrius es compromet a estudiar i a prendre les mesures necessàries per tal que els espais dels consultoris puguin ser segurs i adequats i dimensionats als  serveis que s’hi presten.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, posa en valor que la moció hagi estat aprovada amb el suport de tots els grups municipals i assegura que “en un tema tan important per als nostres veïns i veïnes és clau que totes les forces polítiques estiguem unides i vetllem conjuntament pel benestar de la nostra població”.  

Darrera actualització: 23.12.2020 | 13:00