El IV Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far ja té guanyadors

Dimecres, 9 de desembre de 2020 a les 08:00

El jurat ha guardonat a Pere Comeche Padilla amb el primer premi d’aquest certamen organitzat per l’Ajuntament. La imatge guanyadora, juntament amb les 13 fotografies premiades, formaran part del calendari de l’any 2021 que publicarà el consistori.

Un total de 9 concursants han pres part enguany de la quarta edició del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i el Far impulsat per l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar la interacció entre els veïns i veïnes i la vinculació amb el municipi. Aquest mes de desembre s’ha donat a conèixer el veredicte del certamen, on aquest 2020 s’hi ha presentat un total de 26 fotografies.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, posa en valor la participació assolida i explica que “malgrat la pandèmia, les restriccions de mobilitat, el confinament i el període d’excepcionalitat que estem vivint des del passat mes de març, el concurs no ha perdut valor ni atractiu i ha resultat una magnífica via d’escapament per a totes aquelles persones que volen expressar la seva creativitat a través de la fotografia”.

El jurat ha escollit com a guanyadora la fotografia “L’estany daurat de Can Gel” de Pere Comeche Padilla; mentre que els segons premis han estat per a Eva Lara Jiménez, Jordi Zaragoza Jubany, Àngels Jubany Claus, Carme Jo Munné, Joan Codinach Garrido, Josep Ramis Nieto, David Rovira Pujol i David Pucañol Villascusa. Les 13 fotografies premiades apareixeran en el calendari de l’any 2021 que edita anualment l’Ajuntament de Dosrius.

El jurat del Concurs Fotogràfic Dosrius, Canyamars, El Far estava format per l’alcaldessa, Sílvia Garrido; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Lluís Farrerons; Miquel Petanàs Pérez, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Dosrius; Meritxell Dominich i Lorenzo, representant de l’Arxiu Municipal de Dosrius; i Marga Cruz, professional de la fotografia. El consistori felicita els guanyadors, agraeix a tots els veïns i veïnes que han pres part del certamen la seva col·laboració i convida tota la ciutadania a gaudir de la qualitat de totes les fotografies.

Darrera actualització: 07.12.2020 | 14:11