El carrer Lluís Moret es transformarà en peatonal durant els caps de setmana i festius

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 00:00

La mesura entrarà en vigor el 28 de novembre, amb caràcter provisional, amb l’objectiu de dinamitzar la restauració a la zona i afavorir una mobilitat segura i adaptada per la via pública.

L’Ajuntament de Dosrius posarà en marxa a partir d’aquest mes de novembre una nova mesura per a convertir el carrer Lluís Moret en zona peatonal durant els caps de setmana i festius. L’acció s’aplicarà temporalment, mentre es mantinguin vigents les actuals restriccions per la pandèmia de la Covid-19.

Lluís Farrerons, regidor de Promoció Econòmica, avança que “un canvi temporal en la mobilitat en aquest vial pot suposar un veritable estímul, un baló d’oxigen i un motor per a la regeneració i la dinamització del sector de la restauració ara que tots els bars i restaurants tornen a tenir permesa l’obertura amb limitació d‘aforament”.

En què consistirà la mesura?

A partir de dissabte 28 de novembre, i durant tots els caps de setmana i festius fins a nou avís, es restringirà la circulació de vehicles al carrer Lluís Moret, a l’alçada del carrer Esteve Albert. En aquest sentit, només podran circular pel vial les persones residents.

Així, amb aquesta mesures es pretén ampliar l’espai de terrasses dels bars i restaurants i fomentar el passeig dels vilatans de forma segura i adaptada per a promoure les activitats comercials al centre del municipi, coincidint amb l’inici del tram 1 de l’obertura d’activitats decretat per la Generalitat de Catalunya el passat 23 de novembre.

Darrera actualització: 27.11.2020 | 11:17