‘Ecologia, aigua i proximitat’, lema de l’Ecofira 2018

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 00:00

Dosrius acollirà el 26 i 27 de maig la tercera edició de la Fira Ecològica del Maresme. Al llarg de tot un cap de setmana, l’espai de Can Tarau serà seu de diverses xerrades, tallers, demostracions, tasts i activitats lúdiques per a tots els públics amb el medi ambient i els productes de quilòmetre zero com a grans protagonistes. Consulta aquí el programa d'activitats.

Dosrius ja es prepara per acollir aquest mes de maig una de les cites més importants de l’any i un dels esdeveniments lúdico-culturals de referència al Maresme. El cap de setmana del 26 i 27 de maig, l’espai de Can Tarau serà la seu de la tercera edició de l’Ecofira, la Fira Ecològica del Maresme, impulsada per l’Ajuntament –a través de la Regidoria de Promoció Econòmica- amb l’objectiu de fomentar el consum sostenible i els productes i serveis ecològics i de proximitat, i promoure el respecte pel medi ambient.

Eduard Garcia, regidor de Promoció Econòmica, fa una crida a la participació i assegura que “en només tres anys hem convertit l’Ecofira en una trobada de referència arreu del territori capaç d’atraure un gran nombre de públic i oferir en un mateix espai i en un mateix cap de setmana propostes per a professionals o entitats vinculades als sectors de la sostenibilitat i també activitats per el gran públic”.

Més de 40 expositors es donaran cita a l’Ecofira

L’Ecofira 2018 obrirà les seves portes dissabte 26 de maig a les 10:30 h., i al llarg de dos dies hi prendran part més de 40 expositors de diferents àmbits com els de l’alimentació, reciclatge, salut, energies renovables, biomassa, turisme sostenible, automoció ecològica, o l’agricultura ecològica que oferiran als visitants múltiples propostes. 

Mentrestant, la carpa auditori de l’Ecofira també acollirà diverses ponències, demostracions, i tallers didàctics per a tots els públics. El programa de la jornada i tota la informació sobre l’Ecofira es pot consultar a través del web www.ecofira.cat.

L’Ajuntament de Dosrius agraeix a totes les entitats, organitzacions, persones i negocis participants la seva implicació en el projecte.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 12:41