Dosrius viu la cultura a flor de pell

Dijous, 21 de març de 2019 a les 11:00

Del 29 de març a l’1 de maig l’Ajuntament impulsa una nova edició del programa ‘A Dosrius la cultura es viu’, que ofereix als veïns i veïnes propostes lúdiques i culturals per a tots els públics.

La Regidoria de Cultura té fixada com una de les seves prioritats l’impuls al municipi de projectes culturals de primer ordre encaminats a difondre el fenomen cultural i artístic. Per tot plegat, l’Ajuntament de Dosrius impulsa aquest 2019 una nova edició del programa ‘A Dosrius la cultura es viu’, un dels cicles de referència en el calendari primaveral dosriuenc.

Així, al llarg de més d’un mes, del 29 de març a l’1 de maig, el consistori oferirà als veïns i veïnes múltiples propostes per a tots els públics amb la cultura i la tradició com a grans protagonistes

Jordi Renyé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i avança que “estem convençuts que el programa suposarà una plataforma de primer nivell per a donar a conèixer als nostres veïns i veïnes i arreu del territori la riquesa i la diversitat de les nostres tradicions i del nostre mosaic cultural”.

Darrera actualització: 25.03.2019 | 09:38