Dosrius torna a cantar i ballar al ritme del Carnaval

Divendres, 21 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament organitza diumenge 23 de febrer diverses activitats lúdiques per celebrar una de les festivitats més originals i divertides de l’any.

Dosrius ja es prepara per a la tradicional Festa de Carnaval. El 23 de febrer els carrers de la vila tornaran a omplir-se de color i alegria per commemorar com cal una de les festivitats populars més originals i exitoses de l’any.

L’activitat començarà a les 17 h, a la plaça de l’Ajuntament, amb la concentració de comparses i la rebuda del rei Carnestoltes Crispell XXII i de la reina Agatha II del Prat. Seguidament, ses majestats oferiran un pregó; i a les 17.30 h és previst que comenci la cercavila, encapçalada pel grup dosriuenc de batucada Tutubatum, fins el Poliesportiu de Dosrius. I un cop arribats al recinte esportiu serà el torn per a una sessió especial de la ludoteca dirigida a tots els públics, una xocolatada per als més petits i l’esperat concurs de disfresses

L’Ajuntament convida tots els veïns i veïnes a sumar-se a aquest variat i divertit reguitzell d’activitats, que de ben segur no deixarà ningú indiferent; i agraeix la col·laboració de Supermercat Dosrius (SUMA), Bon Àrea, Condis i Tutubatum.

Darrera actualització: 21.02.2020 | 08:44