Dosrius se suma al programa ‘Fem Ocupació per a Joves’

Dilluns, 19 de març de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament fa una crida a les empreses del municipi a adherir-se a aquesta iniciativa del Consell Comarcal del Maresme que té com a objectiu oferir formació a joves en situació d’atur.

L’Ajuntament de Dosrius té fixada com una de les seves prioritats fomentar les polítiques actives d’ocupació i les mesures de promoció econòmica, així com, de forma més específica, afavorir la inserció laboral de les persones aturades. En aquesta línia, el consistori se suma enguany al programa ‘Fem Ocupació per a Joves’ impulsat pel Consell Comarcal del Maresme.

El programa va dirigit a joves ​entre 18 i 29 anys ​que resideixen al Maresme que estiguin en procés de recerca de feina i disposin de títol de l'ESO, CFGM o Batxillerat i no tinguin una formació superior a Batxillerat. Així, s’ofereix als integrants experiència laboral mitjançant un contracte de mínim sis mesos; formació a mida professionalitzadora d'entre 90 i 150 hores, totalment gratuïta; i acompanyament i tutorització per part dels tècnics del Consell Comarcal del Maresme. 

El pla, a més, ofereix a totes aquelles empreses que s’adhereixin al ‘Fem Ocupació per a Joves’ una subvenció de 707,60€ al mes per un contracte de durada mínima de sis mesos. Per tot plegat, aquelles empreses interessades en contractar joves del programa poden enviar un correu electrònic a l’adreça  victoria.garcia@ccmaresme.cat  o cristobal.zueras@ccmaresme.cat. També poden trucar al telèfon 609 312 908.

 

Darrera actualització: 20.03.2018 | 17:54