Dosrius i Argentona uneixen esforços per solucionar els problemes de recepció de senyal de televisió en ambdós municipis

Divendres, 19 d'octubre de 2018 a les 17:00

Els ajuntaments dosriuenc i argentoní sol·liciten una reunió d'urgència amb representants de Cellnex Telecom, empresa responsable dels repetidors, per resoldre la problemàtica i garantir als veïns i veïnes la correcta prestació del servei.

L’Ajuntament de Dosrius i l’Ajuntament d’Argentona han fet un front comú aquest mes d’octubre per abordar amb caràcter urgent les deficiències en la recepció del senyal de televisió que pateixen de forma persistent diferents veïns i veïnes d’ambdós municipis.

Per tot plegat, Marc Bosch, alcalde de Dosrius; i Eudald Calvo, batlle d’Argentona, han traslladat a Cellnex Telecom, empresa gestora dels repetidors, la conveniència de mantenir amb urgència una reunió de treball urgent per tal d’esclarir els motius d’aquesta problemàtica, cercar solucions i traslladar informació al respecte a la ciutadania.

En aquest sentit, la incidència impedeix als usuaris rebre un senyal de televisió correcte i òptim d’alguns canals de la graella televisiva.

Mentrestant, l’Ajuntament fa saber que totes les persones afectades poden trucar (902 502 222) o enviar un email a Cellnex Telecom (infoservicio@cellnextelecom.com o cellnex@cellnextelecom.com) indicant el nom, telèfon de contacte i adreça, i l’empresa traslladarà un equip tècnic per a solucionar-ho de manera presencial a cadascun dels casos.

Darrera actualització: 19.10.2018 | 17:59