Dosrius es posiciona com a seu de rodatges audiovisuals

Dimarts, 26 de juny de 2018 a les 10:00

L’Ajuntament s’ha adherit al Maresme Film Commission amb l’objectiu de potenciar el municipi i els seus actius paisatgístics i patrimonials com a espai de rodatge de produccions audiovisuals.

L’Ajuntament de Dosrius -a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Ocupació- segueix apostant fermament per l’adopció de nous recursos que permetin potenciar els actius patrimonials, naturals i culturals propis del municipi i donar a conèixer la vila arreu del territori.

En aquesta línia, el consistori s’ha adherit recentment al Maresme Film Comission, un servei impulsat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme a disposició del sector audiovisual i dels municipis de la comarca –entre ells, Dosrius- amb l’objectiu de promoure i facilitar els rodatges al territori; estimular i consolidar la indústria cinematogràfica i audiovisual; i ajudar en la coordinació i realització de filmacions al Maresme.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, assegura que l’adhesió al Maresme Film Comission “ens permetrà millorar i reforçar els canals de comunicació directes amb les productores audiovisuals i facilitar la seva tasca de rodatge al municipi”. En aquest sentit, Bosch avança que “al llarg dels darrers temps ja hem rebut diverses peticions per acollir rodatges al municipi”.

Darrera actualització: 22.06.2018 | 15:55