Dosrius condecora la seva Policia Local

Dijous, 25 d'abril de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament entregarà una placa honorífica a Cayetano Velasco Aragón, primer membre del cos al municipi, i reconeixerà públicament la tasca de diversos agents en actiu.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Dosrius acollirà dilluns 29 d’abril un acte públic de reconeixement a l’esforç, sacrifici, treball i dedicació demostrats pels agents de la Policia Local. La trobada, oberta a tota la ciutadania, es durà a terme a les 18 h; una hora abans de l’inici previst del darrer Ple municipal ordinari de l’actual mandat.

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, fa una crida a la ciutadania a sumar-se a la convocatòria i explica que “la de Dosrius és una policia pròxima al ciutadà, que vetlla tots els dies de l’any pel benestar i la seguretat dels veïns i veïnes i que al llarg dels darrers temps ha demostrat una professionalitat fora de qualsevol dubte malgrat l’indesitjat dèficit d’agents que patim al municipi”.

Durant l’acte el consistori entregarà una placa honorífica a l’agent 001 i cap de la Policia Local, Cayetano Velasco Aragón, amb motiu de la seva jubilació el passat desembre de 2018 i pels serveis prestats a Dosrius des de l’any 1991 fins al 2004; convertint-se, així, en el primer agent de la Policia Local de Dosrius. En aquest sentit, Bosch detalla que amb aquest acte “volem agrair públicament la tasca imprescindible i de primer nivell que duu a terme la nostra Policia Local i donar a conèixer la figura de persones com en Cayetano, que han estat fonamentals per fer créixer i consolidar el cos a la vila”.

Finalment, també hi ha prevista l’entrega de diplomes de felicitació a tres agents en actiu de la Policia Local per la seva tasca; així com la concessió d’una distinció i un reconeixement al sergent en cap del cos pel treball de reorganització, transformació, modernització del servei de la Policia Local de Dosrius al llarg dels darrers 10 mesos.

Darrera actualització: 25.04.2019 | 17:20