Dosrius commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb una cerimònia adaptada a les circumstàncies

Dijous, 10 de setembre de 2020 a les 00:00

L'acte, que seguirà tots els protocols i mesures de seguretat establerts per la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19, inclourà una ofrena floral i parlaments públics.

Dosrius ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, però, el context excepcional arran de la crisi sanitària derivada de la Covid-19 condiciona la celebració dels actes. Per aquest motiu, el municipi proposa sumar-se a la festivitat amb l’organització divendres 11 de setembre d'una cerimònia institucional oberta a les entitats, associacions i partits polítics que hi vulguin prendre part.

La jornada tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament, a partir de les 10 hores, i consistirà en la tradicional ofrena floral. Tot seguit, es realitzaran els parlaments públics, que hauran de tenir una durada màxima de cinc minuts per motius de seguretat i prevenció. Es recorda, a més, que totes les persones assistents hauran de dur mascareta i respectar les distàncies interpersonals.

Totes aquelles entitats, associacions o partits polítics que vulguin participar en l'ofrena floral i/o en els parlaments han de comunicar-ho prèviament a l'Ajuntament per qüestions organitzatives. D'aquesta manera, el consistori vetlla per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i restriccions establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Darrera actualització: 10.09.2020 | 11:38