Descobreix els tresors patrimonials de Dosrius amb les Jornades Europees de Patrimoni 2019

Divendres, 27 de setembre de 2019 a les 11:00

El dissabte, 12 d’octubre, a partir de les 10 h, el municipi tornarà a participar a les JEP19, una iniciativa que reivindica la riquesa patrimonial de Catalunya a través d’activitats gratuïtes, lúdiques i pedagògiques per tot el territori.

Dosrius tornarà, un any més, a participar activament en les Jornades Europees de Patrimoni, que impulsa l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, del Departament de Cultura de la Generalitat. D’aquesta manera, el dissabte 12 d’octubre, el nostre municipi s’unirà als centenars de localitats i entitats de tot Catalunya que també celebraran la jornada.

Així, el 12 d’octubre tindrà lloc la Ruta guiada pels tresors del Patrimoni religiós i industrial antic de Canyamars i El Far (Dosrius), a càrrec de l’Escola de Natura del Corredor (ENC). La jornada es realitzarà des de les 10 h del matí (on tindrà lloc la sortida des de l’Església de Canyamars) a les 13.30 h del migdia. Durant la ruta, podreu descobrir i visitar l’església de Canyamars, el Pou de Glaç, El Molinot i, finalment, el Santuari del Corredor. La visita us permetrà submergir-vos en la història i el passat, i és una gran oportunitat per conèixer la riquesa i l’atractiu paisatgístic i arquitectònic del nostre entorn més proper.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una iniciativa que programa activitats gratuïtes durant el segon cap de setmana d’octubre, amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural català a la ciutadania. Tota la informació de les JEP19 al web: patrimoni.gencat.cat/jep2019.

Darrera actualització: 27.09.2019 | 09:47