Consulta les llistes provisionals del cens electoral per a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:00

Els comicis estan previstos pel diumenge 14 de febrer.

Del 28 de desembre de 2020 al 4 de gener de 2021 (ambdós inclosos) es troba exposat al públic, a les oficines de l'Ajuntament de Dosrius, el cens electoral per a les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021. Totes aquelles persones interessades podran presentar reclamacions sobre actualització, inclusió, exclusió o modificació de dades, adreçant-se a les oficines municipals, sempre amb cita prèvia trucant al telèfon 93 791 80 14 o enviant un correu electrònic a l'adreça citaprevia@dosrius.cat.

Durant el període electoral estarà disponible a Internet, a través del següent enllaç, un servei de consulta perquè els electors puguin comprovar les dades de la seva inscripció al cens electoral i també la taula i el local electoral a on li correspon votar. Per fer la consulta s'exigeix ​​identificar-se pel sistema Cl@ve. Qui no pugui identificar-se per aquest sistema podrà consultar les seves dades a l'Ajuntament de Dosrius, al consolat corresponent al seu lloc de residència, a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral o trucant al telèfon 901 101 900. El servei estarà disponible durant tot el període electoral, inicialment amb la informació del cens de consulta i, un cop resoltes les reclamacions, amb el cens electoral de votació.

Vot per correu

Els electors residents a Catalunya poden sol·licitar el vot per correu del 22 de desembre de 2020 al 4 de febrer de 2021. Les formes possibles de sol·licitar el vot per correu són:

  • Per internet, amb certificat electrònic, a la pàgina web de Correus.
  • Emplenar una sol·licitud en paper disponible a qualsevol oficina de Correus d'Espanya i dirigir-la a la Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral de la província d'inscripció. Els electors han de signar la sol·licitud i comprovar que el funcionari de Correus posa la data i el segell corresponent. Els electors que sol·licitin el vot per correu no poden votar personalment a la mesa electoral.

També pot omplir la sol·licitud de vot per correu, sense necessitat d'accés a Cl@ve, a través del següent enllaç.

L'elector ha de portar les dues impressions que s'obtenen a l'oficina de Correus. La Delegació Provincial de l'Oficina del Cens Electoral corresponent, remet a l'elector, entre el
25 de gener i el 7 de febrer, per correu certificat, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot. Rebuda la documentació, aquests electors han d'enviar el seu vot a la mesa electoral, per
correu certificat, no més tard del 10 de febrer.

Els electors residents a Catalunya i els electors del CERA temporalment a Espanya poden sol·licitar el vot per correu amb certificat electrònic, sense necessitat d'acudir a una oficina de Correus, a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 29.12.2020 | 08:14