Consulta el calendari de la recollida de residus porta a porta al nucli de Dosrius durant les festes nadalenques

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 16:00

El 24 i 31 de desembre no es realitzarà la recollida habitual. Mentrestant, el 6 de gener es durà a terme una recollida extraordinària de la fracció de paper i cartró.

Amb l’objectiu de garantir la conciliació de la vida laboral i familiar del conjunt de treballadors encarregats de la recollida de residus al municipi, aquest mes de desembre i durant els primers dies de gener es duran a terme petites variacions en el calendari habitual de recollida de residus porta a porta al nucli de Dosrius.

El principal canvi es produirà el 24 i 31 de desembre; aquests dos dies no es durà a terme la recollida de les fraccions d’orgànica ni de bolquers. Així mateix, la recollida d’aquestes fraccions  es passarà, de forma circumstancial, als dies 25 de desembre i 1 de gener. La resta de dies, el calendari de recollida no experimentarà cap altra variació.

Finalment, el 6 de gener l’Ajuntament reforçarà la recollida de la fracció de paper i cartró amb l’objectiu de donar resposta a l’augment d’ambdós residus coincidint amb la celebració de la Festa de Reis.

El consistori demana disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que aquests canvis puguin generar i agraeix per avançat la seva comprensió i col·laboració.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 11:29