Comencen les sessions de gimnàs per adults i gent gran

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:00

Les sessions, que havien quedat ajornades per les noves restriccions de la pandèmia, arrencaran el dilluns 30 de novembre.

La Regidoria de Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament de Dosrius -en el marc del programa “Els Localets”- ofereix una nova proposta lúdica i esportiva dirigida a la població adulta i al col·lectiu de gent gran del municipi. Es tracta de diferents sessions de gimnàs a Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars amb l’objectiu de facilitar un envelliment actiu i promoure els beneficis de la pràctica esportiva.

Les sessions de gimnàs començaran el 30 de novembre i tindran lloc els dilluns, de 10 a 11 h, a la pista exterior de Can Torres (en cas de pluja, al Poliesportiu de Dosrius); els dimarts, d’11.30 a 12.30 h, a la pista exterior coberta de Can Massuet del Far; i els dimecres, de 10 a 11 h, a la pista exterior del Poliesportiu de Canyamars (en cas de pluja, al Poliesportiu de Canyamars). Per a més informació les persones interessades poden trucar al telèfon 93 791 80 14 (Ext. 4).

La proposta, a més, s’adapta a les mesures i restriccions establertes per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. En aquest sentit, s’han establert els següents criteris:

  • Cada grup estarà format per un màxim de 15 persones.
  • L’activitat es durà a terme a l’aire lliure sempre que les condicions meteorològiques així ho permetin.
  • Cada usuari només podrà escollir un únic dia a la setmana per a fer la sessió de gimnàs.
  • A l’hora de distribuir els grups s’intentarà fer coincidir la zona d’empadronament amb el dia escollit per a l’activitat.
  • Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat i fer ús de la mascareta sempre que sigui necessari.
  • S’habilitarà gel hidroalcohòlic a l’inici i final de l’activitat.


 

Darrera actualització: 27.11.2020 | 11:16