Canyamars acull la 61a edició de l’Aplec de Muntanya

Divendres, 31 d'agost de 2018 a les 09:00

La trobada tindrà lloc diumenge 9 de setembre i inclourà un dinar popular, sortejos pels assistents i les actuacions de les cobles Canigó i Cervianenca.

L’Ajuntament de Dosrius i l’Associació Junts Per Canyamars organitzen el proper mes de setembre una nova edició de l’Aplec de Muntanya de Canyamars; una de les activitats culturals amb més tradició del municipi i que enguany compleix la seva 61a edició.

Jordi Renyé, regidor de Cultura, fa una crida a la participació i explica que “l’Aplec és una de les jornades populars més icòniques de la vila i una oportunitat única per compartir plegats el dinamisme cultural del nostre municipi”.

En aquesta línia, Renyé avança que “enguany fem una aposta molt decidida per potenciar la festivitat i obrir-la a tota la ciutadania del municipi i de les poblacions veïnes, oferint un programa renovat que recupera activitats com els sortejos o el dinar popular”.

Les cobles Canigó i Cervianenca, convidades de luxe de l’edició 2018

L’Aplec de Muntanya tindrà lloc al Pla dels Bolets (Canyamars), de les 11 h. a les 14 h. i de les 16 h. a les 19 h., i comptarà amb l’acompanyament de les cobles Canigó i Cervianenca. Els assistents, a més, també podran gaudir d’un dinar de germanor a preu popular i d’un servei de bar i de sortejos al llarg de tota la jornada.

L’activitat, finalment, s’inclou en el circuit d’aplecs de la Comissió d’Aplecs Sardanistes de les Comarques Barcelonines (CASCB) i de la Confederació Sardanista de Catalunya.

L’Ajuntament de Dosrius agraeix a l’Associació Junts Per Canyamars la seva col·laboració en el projecte i la seva tasca ingent de dinamització cultural.

Darrera actualització: 31.08.2018 | 09:23