Arriba la Festa Major d’Hivern 2018

Diumenge, 11 de novembre de 2018 a les 00:00

Del 16 al 18 de novembre els veïns i veïnes podran gaudir d’un ampli ventall de propostes per a tots els públics en el marc de la Festa Major de Sant Iscle i Santa Victòria. La Nit de les Entitats i el lliurament de premis del II Concurs de Fotografia Dosrius, Canyamars i El Far repetiran com a actes centrals de la festivitat.

Dosrius ja ho té tot a punt per acollir aquest mes de novembre la tradicional Festa Major de Sant Iscle i Santa Victòria, la Festa Major d’Hivern. Per a la cita, una de les més esperades del calendari tardorenc dosriuenc, la comissió de festes ha dissenyat un ampli ventall d’activitats amb l’objectiu d’omplir de color els carrers de la vila, donar la benvinguda a la nova estació i homenatjar els patrons de la parròquia de Dosrius.

La música, protagonista de l’inici de la Festa Major

L’activitat començarà divendres 16 de novembre a la nit amb el concert ‘Enveubaixa’ al gimnàs de l’Escola Castell de Dosrius; i es reprendrà l’endemà dissabte amb diferents propostes culturals i lúdiques per a tots els públics des de primera hora del matí fins a la nit.

Nit de les Entitats

La jornada de dissabte 17 de novembre clourà amb el teixit associatiu local com a gran protagonista amb la celebració de la Nit de les Entitats. Així, a partir de les 21 h., tindrà lloc al Pavelló municipal l’entrega de reconeixements a persones i entitats de l’any 2018. I a continuació, els assistents gaudiran d’un sopar popular.

II Concurs de Fotografia Dosrius, Canyamars i El Far

Mentrestant, un dels actes centrals de dissabte serà el lliurament de premis del segon Concurs Fotogràfic Dosrius, Canyamars, El Far, convocat el passat mes de març per l’Ajuntament. En el marc de la Nit de les Entitats, es donarà a conèixer els guanyadors d’aquest certamen popular i les fotografies guanyadores s’exposaran al llarg de la nit al Pavelló municipal i apareixeran en el calendari del 2019.

L’esport i els bolets, protagonistes del comiat de la festa

Finalment, diumenge 18 de novembre, Dosrius acomiadarà la Festa Major d’Hivern 2018 amb una original sortida per a anar a buscar bolets, la marxa de running de Santa Victòria i la marxa de Santa Victòria, la caminada familiar de Santa Victorieta, la projecció del documental ‘Molta merda’ de Quim Masferrer, un espectacle infantil de titelles, una xerrada sobre bolets, un dinar popular i la projecció de la pel·lícula ‘Hotel Transilvània 3’. 

Darrera actualització: 11.11.2018 | 08:47