Aquest mes d’abril, ‘Corre per Dosrius’

Divendres, 23 de març de 2018 a les 00:00

Els centres escolars de Dosrius se sumen al Dia Mundial de l’Activitat Física amb l’organització divendres 6 d’abril de la cursa popular i solidària.

L’Ajuntament de Dosrius convida els veïns i veïnes i famílies a prendre part el proper divendres 6 d’abril de la segona cursa escolar ‘Corre per Dosrius’, organitzada per l’Escola Castell de Dosrius i l’Institut els Roures amb la col·laboració del consistori i de l’AFA i l’AMPA.

La prova s’emmarca en els actes de commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física i es durà a terme pels carrers del municipi amb la participació dels alumnes de l’Escola Castell de Dosrius i de l’Institut Els Roures. L’eslògan de la cursa escolar d’enguany és ‘Sempre activa, a qualsevol edat’ i té per objectiu sensibilitzar la població sobre els beneficis físics, mentals i de salut d’una vida activa. En aquest sentit, el consistori recorda que, en el cas dels adults es recomana realitzar diàriament 30 minuts d’activitat física moderada; mentre que en el cas dels infants i dels adolescents és aconsellable fer una hora cada dia d’exercici.

‘Corre per Dosrius’ potencia la seva vessant solidària

La segona edició de ‘Corre per Dosrius’ tindrà aquest 2018, novament, un marcat to solidari gràcies a la implicació dels alumnes de l’Institut Els Roures. Els joves de 4t d’ESO, que enguany participen en la segona edició del Servei Comunitari, coordinats per la Creu Roja de Dosrius-Òrrius i Argentona i el CAP d’Argentona-Dosrius, aquest curs formen part, també, d’un projecte que té com a objectiu donar a conèixer les accions que duu a terme la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Vilavecchia.

Així, els joves han elaborat una campanya publicitària d’abast municipal per tal de presentar la Nina Keta’. La nina es podrà adquirir al preu de 30€ el mateix dia de la cursa i els beneficis aniran destinats íntegrament als infants amb càncer i a les seves famílies ingressats a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital de Sant Joan de Déu, l’Hospital de la Vall d'Hebron, l’Hospital de Sabadell / Corporació Sanitària Parc Taulí, o l’Hospital Germans Trias i Pujol.

Finalment, l’Ajuntament fa saber que durant el transcurs de la cursa es duran a terme talls puntuals i temporals de trànsit als voltants de l’Escola Castell de Dosrius i l’Institut Els Roure per tal de garantir la seguretat i el desenvolupament de la prova.

Darrera actualització: 23.03.2018 | 10:11