Apunta’t als casals d’estiu de Dosrius!

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00

Entre l’oferta de lleure hi ha el Casal d’Estiu de l’Escola Castell de Dosrius; el Campus d’Estiu del Club Muaythai Dosrius; el Casal d’Estiu d’Iniciatives per 2Rius; o el Casal i les Colònies d’Estiu del Grup d’Esplai l’Esclat.

Durant els mesos de juny i juliol tots els infants i joves del municipi podran tornar a gaudir un any més d’una amplia i variada oferta d’oci i d’educació en el lleure als casals d’estiu de Dosrius. Tots ells garantiran les mesures de seguretat establertes per tal d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19 gràcies a un protocol ben treballat i a canvis organitzatius respecte a edicions d’anys anteriors.  

Casal d’Estiu de l’Escola Castell de Dosrius

Se celebrarà del 22 de juny al 31 de juliol i s’ofereixen un total de tres modalitats: Casal d’Estiu per alumnes d’Educació Infantil (P3, P4 i P5), Casal d’Estiu per alumnes de 1r i 2n de Primària, i Casal d’Estiu per alumnes de 3r a 6è de Primària. Entre les propostes hi ha tallers, gimcanes, sortides, excursions, estones de joc lliure, esports, jocs tradicionals o manualitats. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça afa@escoladosrius.cat o consultar els documents adjunts.

Casal d’Estiu d’Iniciatives per 2Rius

Se celebrarà del 26 de juny al 31 de juliol i entre les propostes hi ha jocs, tallers, esports, manualitats, jocs d’aigua, piscina, reforç escolar, jocs i activitats dirigides en anglès, o una sortida setmanal. Per a més informació podeu trucar als telèfons 656 967 941 o 637 442 026, o descarregar-vos el cartell informatiu.

Campus d’Estiu del Club Muaythai Dosrius

Se celebrarà del 29 de juny al 31 de juliol i entre les propostes hi ha el treball en diferents arts marcial com el Muay Thai, MMA, tècniques de defensa personal o Close Combat; jocs, excursions, gimcanes o piscina. Per a més informació podeu trucar al telèfon 662 101 305 o descarregar-vos el cartell informatiu.

Casal i Colònies d’Estiu del Grup d’Esplai l’Esclat

El Casal se celebrarà del 22 de juny al 17 de juliol, mentre que les Colònies tindran lloc del 20 al 24 de juliol. Entre les propostes hi ha piscina, excursions, gimcanes, jocs, menjador, tallers o esports. Per a més informació podeu trucar al telèfon 678 438 368, enviar un correu electrònic a esplai.esclat@gmail.com o descarregar-vos el díptic informatiu.

Darrera actualització: 10.06.2020 | 08:43