Aprovats els ajuts escolars del curs 2018-2019

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament ha destinat aquest curs una partida d’11.000€ per a cobrir les despeses per l’adquisició de llibres i material escolar i pel transport als centres educatius.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana la resolució de la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts individuals en règim de concurrència competitiva per a famílies amb fills i filles en edats escolar pel curs 2018-2019. 

En total són 51 beques escolars que enguany atorga el consistori amb l’objectiu de garantir a totes les famílies el dret bàsic a una educació digna, igualitària i inclusiva. De les dues línies, 32 alumnes de primària i d’ESO han rebut ajuts per a cobrir les despeses de l’adquisició de llibres i material escolar; mentre que 19 alumnes han rebut una subvenció per al transport escolar.

L’Ajuntament de Dosrius ha destinat aquest curs una partida d’11.000€ per a totes aquelles famílies que, per diferents motius socioeconòmics, tenen dificultats per assumir-les i gaudir de l’etapa educativa amb normalitat. Així, podien ser beneficiàries dels ajuts les famílies que estiguin empadronades i resideixin a Dosrius; que tinguin fills al seu càrrec que cursin estudis; que no tinguin ingressos suficients; i que es trobin en situació d’atur o subsidi.

Darrera actualització: 19.02.2019 | 16:14