Anul·lada la celebració de la Festa Major de Can Massuet del Far amb motiu de la Covid-19

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 00:00

La mesura té com a objectiu garantir la seguretat dels veïns i veïnes i complir amb les mesures de prevenció dictades pel Departament de Salut. Tot i així, la Comissió de Festes de Can Massuet i l’Ajuntament han assumit el compromís de programar els actes més endavant si la situació epidemiològica ho permet. 

L’Ajuntament de Dosrius i la Comissió de Festes de Can Massuet han acordat conjuntament, després de la reunió de treball celebrada el passat dijous 10 de setembre, anul·lar la celebració de la Festa Major de Can Massuet del Far d’aquest 2020 –prevista del 25 al 27 de setembre- com a mesura preventiva davant la crisi sanitària de la Covid-19.

La situació d’incertesa actual provocada per la pandèmia, i les mesures de prevenció i de seguretat dictades pel Departament de Salut -que desaconsellen les aglomeracions de gent-, han empès el consistori i la Comissió de Festes a adoptar aquesta decisió excepcional i no volguda.

Tal com ja s’havia acordat anteriorment en relació a les festes de Dosrius i Canyamars, durant la reunió l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Can Massuet van assumir el compromís d’intentar recol·locar, en la mesura del possible, tots els actes previstos en un altre moment del calendari en què la situació epidemiològica ho permeti, renovant així el compromís del municipi amb la cultura i la música, dos sectors que estan patint en gran mesura els efectes de la crisi.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 18:15