Ajuntament i l’Obra social “La Caixa” renoven el seu compromís amb la Festa de la Gent Gran

Dimarts, 7 d'agost de 2018 a les 00:00

La festivitat se celebrarà el proper 30 de setembre i comptarà amb diverses activitats que tindran com a grans protagonistes els dosriuencs i dosriuenques de més edat.

L’Ajuntament i l’Obra social “La Caixa” han signat aquesta setmana un nou acord de col·laboració pel qual l’entitat bancària es compromet, per segon any consecutiu, a aportar a la Festa de la Gent Gran de Dosrius una subvenció valorada en 1.000€. La firma del conveni ha anat a càrrec de l’alcalde Marc Bosch i del director de l’oficina de Caixabank, SA de Dosrius, Marc Soler.

Bosch valora molt positivament la firma d’aquest conveni que “ens permetrà seguir potenciant i dotant aquesta festivitat tan nostrada a la vila, que esdevé l’homenatge anual que Dosrius ret als valors i la tasca ingent i vital que duu a terme la nostra gent gran”.

54a Festa de la Gent Gran

Dosrius acollirà el proper diumenge 30 de setembre la 54a edició de la Festa de la Gent Gran. Enguany la festivitat inclourà un cop més diferents activitats dirigides a la gent gran de la vila i al llarg de tota la jornada els dosriuencs i dosriuenques d’edat més avançada seran els grans protagonistes.

La Festa de la Gent Gran de Dosrius arrencarà amb la tradicional missa commemorativa a l’Església de Sant Iscle i Santa Victòria. Seguidament, a les 11 h., és previst que comenci el passeig fins al Poliesportiu de Dosrius amb l’acompanyament dels Gegants de Dosrius. Un cop arribats a destí, es durà a terme la presentació de la jornada i els assistents gaudiran d’un esmorzar popular. I l’activitat clourà amb una gala lírica a càrrec del tenor Roger Reyes, acompanyat de soprano i pianista.

Darrera actualització: 07.08.2018 | 08:30