La Fira del Bosc-Canyamars Medieval queda anul·lada per la Covid-19

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament ha treballat fins a l’últim moment per mantenir la fira, però les darreres mesures aprovades per la Generalitat fan impossible la seva celebració. El consistori agraeix la comprensió i el suport de totes les entitats, empreses, associacions, voluntaris i persones que havien pres part activament en l’organització de l’esdeveniment.

Finalment la Fira del Bosc d’aquest any no es podrà celebrar. Des de l’Ajuntament s’ha fet tot el possible per tractar de mantenir aquest esdeveniment tan assenyalat del calendari dosriuenc, però les darreres restriccions adoptades per la Generalitat per fer front a la Covid-19 fan que sigui completament inviable.

Lluís Farrerons, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, explica que “som conscients que aquesta mesura representa un contratemps important per a totes les entitats, empreses, associacions, voluntaris i treballadors municipals que han estat planificant l’esdeveniment des de fa mesos” i els dona les gràcies per “la responsabilitat, comprensió i suport que han demostrat des d’un primer moment a l’hora d’intentar adaptar la fira a la situació sanitària”. Farrerons també afegeix que la cancel·lació de la fira no té altre objectiu que “garantir la seguretat i el benestar de tota la població i evitar, de forma preventiva, qualsevol possible risc de propagació i contagi de la Covid-19”.  

Avui mateix l’Ajuntament ja s’ha posat a treballar en l’organització de la propera edició de la fira, que, si la situació epidemiològica ho permet, serà una de les cites més destacades del calendari festiu de l’any vinent i tornarà amb energies i empenta renovades.

Darrera actualització: 14.10.2020 | 14:49