Suma't com a voluntari al Gran Recapte d’Aliments!

Divendres, 17 de novembre de 2017 a les 00:00

L’1 i 2 de desembre Dosrius s’adhereix a la 20a edició d’aquesta iniciativa solidària impulsada pel Banc d’Aliments de Catalunya.

Dosrius torna a demostrar ser una vila compromesa i altruista que s’implica activament en els projectes solidaris. Divendres 1 i dissabte 2 de desembre, el municipi se suma un any més al Gran Recapte d’Aliments organitzat pel Banc d’Aliments de Catalunya.

Per tot plegat, al llarg d’aquests dos dies la Creu Roja d’Argentona-Dosrius-Òrrius habilitarà un punt de recollida d’aliments al supermercat Bon Àrea; i el Banc d’Aliments de Catalunya, en disposarà a les superfícies Suma, i Condis.

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a participar d’aquesta iniciativa donant aliments bàsics com llet, llegums envasades, conserves de peix i carn, oli i aliments infantils.

Inici de la campanya de captació de voluntariat

Totes aquelles persones que vulguin participar del Gran Recapte com a voluntaris -recollint els aliments que donin les persones que vulguin fer la seva aportació-, s’hi poden apuntar a través del següent enllaç. Així, la intenció és mobilitzar prou voluntaris com per cobrir els diversos punts de recollida previstos al municipi. És per això que es fa una crida a totes les persones i entitats que vulguin col·laborar a implicar-se en la campanya i donar una part del seu temps a aquesta important campanya solidària.

Al 2016 el Gran Recapte d'Aliments va recollir 4.374.000 kg en més de 1.837 punts de recollida repartits per tot el país i va comptar amb l'ajuda de 23.715 voluntaris. La fita per a l'edició del 2017 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants. Els aliments recollits durant el Gran Recapte van destinats al Banc dels Aliments, entitat benèfica basada en el voluntariat, amb l'objectiu de redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del nostre entorn, evitant-ne qualsevol malbaratament o mal ús.

Darrera actualització: 17.11.2017 | 13:48